Results 1 to 3 of 3

Thread: infoSWMM HGL Plot .. Y axis scale jumps around

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    48

    infoSWMM HGL Plot .. Y axis scale jumps around

    Ver 13 update1

    Y Scale defaults to Auto.
    Which means it "jumps around" as you browse thru output times or refesh etc.
    See Attachment#1
    1.jpg
    Setting to Custom gives a more readable scale....
    BUT... it doesn't "stick" ie as soon you browse or refresh it bounces back to "Auto"

    Would be nice if CUSTOM stayed for the plot until the user changed it.

    so ...
    I would love to hear from anyone who can provide some: TIPS, WORKAROUNDs, METHODOLGY changes, or even corrections if I AM DOING SOMETHING WRONG or MISSING SOMETHING
    Stewart.
    S w Sargent, Services Development Engineer, Marlborough District Council, New Zealand.
    (40 years of modelling in 4 countries, thus far , and still learning)

  2. #2
    Senior Member

    Innovyze Employee



    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    146
    Hello SwS,
    We are all learning and as usual I love your custom graphics. The zero point of the axis should not be reset every new time and I have noted this as an issue. I will have to check back with you in a few days about the resetting of the HGL scale.
    Best Regards,
    Robert Dickinson

  3. #3
    Senior Member

    Innovyze Employee



    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    146
    Hi Stewart,
    We have fixed the non stickyness of the HGL plots for you and others. I can send you a new dll to fix the issue but would prefer to send you the newer update (update 4) for InfoSWMM v13. I am sorry you had an issue with this and thanks for your patience and in informing us of the problem. As I always do I appreciate your comments and especially your wonderful graphics.
    Regards,
    Robert Dickinson


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •