Search:

Type: Posts; User: jcscott

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,438

    Blank Results for Fireflow Outputs

    Hi. I'm getting Blank results for the following fields when i run a fireflow simulation.



    Design Flow (L/s)
    Design Pressure (m)
    Design Fire Node Pressure (m)
  2. Thread: Infowater API

    by jcscott
    Replies
    1
    Views
    5,337

    Infowater API

    I'm guessing this is a long shot, but does anyone know if there is/might be an API for plugging into the infowater databases?

    Specifically, i'd like to hook my Custom ArcGIS tools into the results...
  3. Replies
    2
    Views
    6,761

    Distribution System with no Flow

    Hello,

    I have a question related to modelling a distribution system with intermittent flow from the pumping station.

    The station is setup such that the pumps only turn on when the discharge...
  4. Replies
    3
    Views
    7,749

    System Unbalance Question

    Hi.

    I am experiencing an error with my model that I wonder if someone might be able to provide some input on.

    The problem i am encountering is an unbalance error that seems to be related to a...
  5. Replies
    2
    Views
    7,911

    There is a "Save Default" button on your toolbar...

    There is a "Save Default" button on your toolbar once you've created and selected a pipe.

    It will create every new pipe with those default settings (ie: 300 mm pipe)
  6. Replies
    7
    Views
    11,880

    Solution

    Hi,

    I have resolved the issue.

    The solution to the problem was that I had my model created with a File Geodatabase.
    Creating a new model using a Personal Geodatabase as the format allowed me...
  7. Replies
    7
    Views
    11,880

    Infowater V10, update #8 The files have been...

    Infowater V10, update #8

    The files have been local the whole time. The first screenshot shows the location of the files.
    The infowater project is also local

    I have also tried with a shapefile...
  8. Replies
    7
    Views
    11,880

    Hi, The feature I am trying to load in is a...

    Hi,

    The feature I am trying to load in is a polyline Feature Class. It is within a file GDB but not within any Feature Datasets.

    I've attached some images for reference.

    525354
  9. Replies
    7
    Views
    11,880

    Infowater - Updating Pipe geometries

    Hi,

    I have a question regarding updating pipe geometries from within the GIS Exchange manager in Infowater.

    I have been trying to update the geometry of a pipe which has been spatially modified...
Results 1 to 9 of 9