PDA

View Full Version : InfoWater install



Mmajner
June 20, 2017, 07:19 AM
Installing InfoWater 12 on a new machine which has ArcGIS 10.5 on it. Getting an error that I need ArcGIS 10.1 or higher and the install cancels out. See picture below. Any ideas?

410

Mmajner
June 20, 2017, 01:37 PM
Install figured out after searching old posts in this forum

Patrick Moore
June 23, 2017, 10:22 AM
Martin,

Yes, to use ArcGIS 10.5 you need to use a newer installation file designed for it. You will also need to do a full uninstall/reinstall of the software when you upgrade your version of ARCGIS. IF you are using a fixed license you may also need to deactivate and the reactivate your license to uninstall. If this applies to you make sure to run a renewal to update the software expiration date before uninstalling or you will not be able to reinstall the software.

Help for Fixed licenses: http://app1.innovyze.com/page/p_download/updatesNewLicense_FixedLicense.pdf (http://app1.innovyze.com/page/p_download/updates/NewLicense_FixedLicense.pdf)

Help for Floating licenses:http://app1.innovyze.com/page/p_download/updates/NewLicense_FloatingLicense.pdf (http://app1.innovyze.com/page/p_download/updates/NewLicense_FloatingLicense.pdf)


You can always get the latest full installation file by contacting us at support@innovyze.com

Here is the current version as of today's date. --> InfoWater 12.3 update 7: Full Installation link: InfoWater 12.3 Update 7 Setup (216.14 MB) 05/26/2017 (http://www.innovyze.com/updates/download/?loc=3&file=InfoWater123007.exe)

Patrick Moore