PDA

View Full Version : Longest conduit in a sub-catchment



Saker
April 21, 2017, 05:25 AM
Is there a way by which i can use SQL selection tool in InfoWorks ICM to select the longest conduit in each and every sub-catchment ?
Thanks

Patrick Moore
April 21, 2017, 07:50 AM
Hi Saker, you accidentally posted this question in the water forum. I will move it to the wastewater forum where you will get better response for InfoWorks ICM questions.

Duncan Kitts
April 24, 2017, 04:07 AM
The following SQL will provide the ID and length of the longest conduit.

SELECT oid, max(conduit_length)

It would then depend on how you're defining each subcatchment.