PDA

View Full Version : Upgrading from IW 8.6 to 10



djkmog
May 14, 2013, 08:23 AM
We're getting ready to perform some GIS upgrades (going to 10.1). During that process we'll be upgrading from IW 8.6 to 10. Will the IW projects upgrade automatically (without issues) after opening?

From what I can remember, previous updates / upgrades applied to MWH / Innovyze products went smoothly.

Thank you

Emily Stevens
May 16, 2013, 02:31 AM
Are you referring to InfoWater or InfoWorks WS? I assume InfoWater.

Shawn Huang
May 16, 2013, 02:18 PM
I have not experienced any problems about InfoWater V10 to open the projects in the previous version.
However, I did experience a known problem caused by Arc10.1.
When adding a base map to the map document, the data frame's coordinate system is altered without any notice. It will cause some InfoWater commands not working well, such as "Zoom to Domain". After recover the data frame's coordinate system to what it should be, those InfoWater commands work again.