PDA

View Full Version : InfoWater: ReportMgr>Graph. Time Track Button



Stewart Sargent NZ
July 4, 2016, 10:43 PM
Can anyone tell me where to find documentation/help explaining the new TIME-TRACK button in Graphs?
Thanks
Stewart, Services Development Mgr, MDC New Zealand
10+ yrs with infoWater ... & STILL learning.... :)

Eland Afuang
July 5, 2016, 06:49 PM
Hi Stewart,

It appears that the Time Track button on the graph report when enabled will label the corresponding y-value or values (on multiple graphs) together with a vertical black line highlighting the simulation timestep (x-axis). The label value(s) together with the vertical line will automatically update when you move the time selector on the Model Explorer window. The update will apply to all graph reports.

Regards
Eland

Stewart Sargent NZ
July 10, 2016, 10:54 PM
Hi Eland
Thanks.. Obvious (grin) .. now that I know the answer (ie "automatically update when you move the time selector")... Thanks for taking the time to help.
Regards.

Stewart Sargent NZ
July 31, 2016, 02:22 PM
THREAD NOW RESOLVED. Thnks