Results 1 to 2 of 2

Thread: XPSWMM - Results not showing full simulation

  1. #1

    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    7

    Post XPSWMM - Results not showing full simulation

    Hi, I am wondering if someone could help as this is a frustrating problem,

    I am having issues with the XPSWMM interface not displaying the full simulation results follwing the completion of a 2d simulation, if i run a 1d simulation i am able to review a full hyetogaph and see the results span the full 24hr simulation period, but when I then run a 2d simulation I am only able to view a limited number of timesteps and results, Could there be an issue with my model as the hydrogaphs are not making any sense.

    Regards

    Jpappa

  2. #2
    Senior Member

    Innovyze Employee



    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    145
    Quote Originally Posted by jaypappa View Post
    Hi, I am wondering if someone could help as this is a frustrating problem,

    I am having issues with the XPSWMM interface not displaying the full simulation results follwing the completion of a 2d simulation, if i run a 1d simulation i am able to review a full hyetogaph and see the results span the full 24hr simulation period, but when I then run a 2d simulation I am only able to view a limited number of timesteps and results, Could there be an issue with my model as the hydrogaphs are not making any sense.

    Regards

    Jpappa
    Hello Jay,
    What does the output text file say? Does it report the results for the whole 24 hours?
    Regards,
    Robert Dickinson
    Innovyze Inc.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •